Endringer i Medisinsk Yoga Nord etter nyttår

Posted by on Des 19, 2017 in Uncategorized | 0 comments

Endringer i Medisinsk Yoga Nord etter nyttår

Kjære alle våre kunder  

Det nærmer seg jul og nytt år, og med det går også vår drift over i en ny fase. Medisinsk Yoga Nord AS består, men endrer innhold og form fra 1.januar 2018.

 

Vår aktivitet i yogasalen avvikles, og samtidig som dette er litt vemodig, er vi glade for å ønske Yogakollektivet velkommen til å videreføre et saltilbud i vårt lokale, og vi ønsker dem lykke til med sin aktivitet ?

 

Fra 2018 vil Medisinsk Yoga Nord ha økt fokus på individualtimer, både innen medisinsk yoga, mindfulness og meditasjon, men også samtaler. Det vil fortsatt tilbys gruppetimer innen det samme, men i små grupper og med ulike tema. Aktiviteten vil også rettes enda mer mot veiledning og undervisning i helsevesenet. Det er Siri Supriya Lyngmo, psykiatrisk sykepleier /klinisk spesialist, familie- og gruppeterapeut, som vil videreføre tilbudet, og hun gleder seg til å gå opp nye stier med Medisinsk Yoga Nord.

 

Siri-683x1024_crop

 

Hvor finner du oss i 2018? Vi flytter ikke så langt, og du finner oss rett over gata fra vårt nåværende lokale. Medisinsk Yoga Nord vil fra nå av ha kontor i Storgata 30, i 3. etg.med inngang fra Havnegata (i tverrgata).

 

Vi vil gjerne få takke alle våre nåværende og tidligere kunder, instruktører, venner og samarbeidspartnere for fire fantastiske år i det koselige studioet på torget ?. Hjertelig velkommen til et nytt og spennende kapittel i vår yogafortelling. En riktig god og fredelig jul ønskes dere alle, med håp om et innholdsrikt og kjempegodt 2018! ????

468 ad

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Medisinsk Yoga Nord, Postboks 436 - 8001 Bodø --- Besøksadresse: Storgata 32, 8006 Bodø --- Mail: kontakt@medisinskyoganord.no --- Tlf: 900 88 722