Yoga for Gravide

Yoga for Gravide

 

YOGA FOR GRAVIDE

Oppstart 31.oktober

Svangerskapet er en spesielt god anledning til å ta vare på seg selv, stresse ned og leve sunt. Gjennom yoga kan du utvikle økt oppmerksomhet og kontakt med kroppen. Kroppens energi stimuleres og balanseres og gir deg naturlig velvære.

 

På dette kurset bruker vi enkle og rolige yogaøvelser som løser opp spenninger og gir deg styrke og smidighet der du trenger det. Fysiske øvelser stimulerer blodsirkulasjonen, immunforsvaret og er bra for fordøyelsen.

 

Gjennom pusteøvelser lærer du teknikker for å finne ro og hvile, og øvelser som du kan ta med deg i hverdagen og i fødselen. Vi gjør også avspenningsøvelser for å roe ned, finne dyp hvile og skape overskudd til hverdagen. Avspenning er viktig for kropp og sinn, og øker din motstandskraft overfor hverdagens stress og påkjenninger.

 

På kurset får du også innføring i meditasjon. Meditasjon bidrar til mental klarhet og energi og kan være en god praksis i svangerskapet. Meditasjon utvikler din indre oppmerksomhet er en naturlig kilde til velvære og glede.

 

Du kan gjøre yoga gjennom hele svangerskapet. Kurset varer i 90 minutter og tilpasses alle. Du trenger ingen tidligere erfaring med yoga for å være med.

 

Yoga for gravide – nytt kurs starter 31.oktober!

Tirsdager kl. 18.30 – 20.00

31.oktober til 12.desember (7 ganger) kr. 1 850,-

Påmelding til kurs her

Bindende påmelding.

 

Velkommen til oss!

 

 

 

 

Kursleder: Laila Marie Pedersen

Laila­ Marie ble hekta på yoga i 2001, etter et helgekurs i Klassisk Yoga. Ikke lenge etter møtte hun Silje Fredheim som ble hennes motivator og lærer i Integral Yoga, Mindfulness og Vinyasa.
Hun er utdannet gjennom Frog Lotus Yoga International, hvor Vidya Jacqueline Heisel og Jennifer Yarro er hennes lærere. Hun er også sertifisert Groovy Kids Yoga lærer.
Laila Marie har 300­ timers videreutdanning i Yoga Somatics gjennom Still Flowing Yoga, hvor Gemma Mallol er hennes lærer.
Hun har også deltatt på kurs i Klassisk Yoga, Integral Yoga, Anusara, Ashtanga, Iyengar, Mindful Yoga og Mindfulness.
I tillegg har hun en videreutdanning i Deva Yoga og meditasjon for muskel ­og skjelettplager, og kronisk smerte, med Katrine Berge og David Breitbach.  Hun har også en påbygning i Deva Yoga for Psoas og Diaphragma.
Laila­ Marie begynte å undervise Yoga i 2009, og startet i 2012 enkeltpersonsforetaket Uma Yoga. Hun har en bakgrunn som institusjonskokk, og har studert anatomi og fysiologi ved Atlantis Medisinske Høgskole.
239

 

 

 

 

 

 

 

Medisinsk Yoga Nord, Postboks 436 - 8001 Bodø --- Besøksadresse: Storgata 32, 8006 Bodø --- Mail: kontakt@medisinskyoganord.no --- Tlf: 900 88 722