Medisinsk Yoga for alle – nybegynnerkurs

Medisinsk Yoga for alle – nybegynnerkurs

Foto: Freepik

Medisinsk Yoga for alle – nybegynner

Nytt kurs starter 2.november

På dette kurset jobber vi med pust, avspenning, øvelser for fleksibilitet og avspenning i hofte, rygg, nakke og skuldre, og innføring i meditasjon. Dette er en rolig og terapeutisk form for yoga tilpasset alle uansett fysisk form og eventuelle helseutfordringer.

 

Dette kurset passer spesielt godt for deg som plages med:

  • Generell stivhet
  • Kroniske smerter
  • Stram pust/pustevansker
  • Høyt blodtrykk
  • Stress
  • Søvnvansker
  • Lettere angst og/eller depresjon

 

I yogisk perspektiv er det når vi er i ubalanse at sykdom og lidelser oppstår, og på dette kurset jobber vi generelt for å skape balanse. Dette gjør vi gjennom målrettede øvelser for kropp og sinn via forskjellige pusteøvelser, dybdeavspenning, en serie fysiske øvelser og varierte meditasjonsteknikker. Dette er øvelser du med fordel kan fortsette å gjøre hjemme etter endt kurs, og du får med en lyd-CD med instruksjoner som leder deg gjennom øvelsene på en trygg og god måte.

Nybegynnerkurset er balsam for kropp og sinn, og krever ingen forkunnskaper i yoga. Du vil lære om hvorfor vi gjør øvelsene og hvilken virkning de har på kropp og sinn.

Medisinsk Yoga er en terapeutisk form for yoga, og alle kan delta på nybegynnerkurset. Vår dyktige instruktør vil kunne tilrettelegge øvelsene til dine behov. I tillegg til deilige yogamatter i ull, sitteputer og tepper, har vi ulike hjelpemidler som yogakrakk, blokker, bolstere og stropper tilgjengelig, for å gjøre din opplevelse best mulig. Hjertelig velkommen!

 

Påmelding til høstsemesteret er i gang:

TORSDAGER kl. 17.30 – 19.00

2.november  til 14.desember (7 ganger)

Kurspris 1 990,- inkl. instruksjons-CD

Påmelding her

Bindende påmelding

 

Portrait of calm woman sitting in pose of lotus in natural environment

Foto: Freepik

 

Instruktør: May Beate Iversen
May Beate

May Beate har 25 år arbeidserfaring som vernepleier. I tillegg er hun utdannet spesialpedagog og er fysikalsk aromaterapeut. Hun har videreutdanning i veiledning.

May Beate er Mediyoga instruktør og har fordypning i yoga for kvinners hormonsystem.
Hun har deltatt på ulike kurs og workshop i yoga. Hun har selv erfart på kroppen yogaens positive effekter, og opplever det som et godt verktøy og et positivt tilskudd i hverdagen. Det bidrar til å finne ro, avslapping, tilstedeværelse og gir mer overskudd.

Hun er opptatt av at Mediyoga er en personlig opplevelse som kan utføres av alle. Et godt verktøy for bedre helse, balanse og velvære.

 

 

 

 

Medisinsk Yoga Nord, Postboks 436 - 8001 Bodø --- Besøksadresse: Storgata 32, 8006 Bodø --- Mail: kontakt@medisinskyoganord.no --- Tlf: 900 88 722