Medisinsk Yoga fordypning

Medisinsk Yoga fordypning

Medisinsk yoga fordypning

Oppstart 1.november 2017

Dette kurset er både for deg som tidligere har gått på Medisinsk Yoga og deg som har erfaring fra andre yogaformer, og som ønsker andre, nye, varierte og spennende øvelser, og noen utfordringer.

Vi starter med lange, dype pust som er grunnleggende i medisinsk yoga. Enkelte øvelser vil du kjenne igjen fra annet medisinsk yoga kurs, andre øvelser er nye, og kan kreve litt mer fysisk av deg som bare er herlig!

Vi jobber med å komme i balanse i kropp og sinn, få hormonene og hele chakra-systemet (energisystemet) i balanse. Vi vil ha fokus på tilstedeværelsen, både under og mellom øvelsene. Dyp avspenning og meditasjon er en selvfølge.

Hjertelig velkommen er du!

 

ONSDAGER kl. kl. 20.00 – 21.15

1.november til 13.desember (7 ganger) kr 1850,-

 

Påmelding til kurs her

Bindende påmelding.

 

 

Instruktør: Trude Odrun Skarestad

trude-1024x893_crop

Trude er utdannet psykiatrisk sykepleier (1998) og med helsepedagogikk utdanning (2006). Hun har jobbet i Nordlandssykehuset Bodø på psykiatrisk sykehus siden 1993 og jobber fortsatt der.

Trude ble utdannet Instruktør i Medisinsk Yoga 2014, og har fordypningskurs i Medisinsk Yoga. Hun har fordypning i stress og utbrenthet, og ble diplomert i «stress og utbrenthet-coach» desember 2016. Trude har praktisert yoga i flere år, og praktisert Medisinsk yoga siden hun startet Instruktørutdanningen. Hun har erfart at dette gjør godt for kroppen i en hverdag som kan være full av krav og stress.

Medisinsk yoga gir en god ro i kroppen, gir bedre søvn, mer overskudd i hverdagen og flere andre positive opplevelser for kroppen både fysisk og psykisk. Derfor ønsker hun å dele dette flotte verktøyet med andre.

 

 

Medisinsk Yoga Nord, Postboks 436 - 8001 Bodø --- Besøksadresse: Storgata 32, 8006 Bodø --- Mail: kontakt@medisinskyoganord.no --- Tlf: 900 88 722