Medisinsk Yoga «Fri fra stress»

Medisinsk Yoga «Fri fra stress»

Medisinsk yoga «Fri fra stress» 

Oppstart 6.september 2017

Medisinsk yoga er en terapeutisk form for yoga, hvor vi jobber med å komme i balanse i kropp og sinn. Langvarig stress og for lite restitusjon kan gjøre at kroppen kommer i ubalanse. Hormonene kommer i ubalanse, og tankene flyr gjerne på kryss og tvers. Denne ubalansen kan resultere i sykdom og plager som søvnvansker, stram pust, avslappingsvansker, smerter, stram muskulatur, stivhet i kroppen, høyt blodtrykk, angst/uro, magesmerter, redusert immunforsvar og etter hvert utbrenthet.

På dette kurset lærer du teknikker for å oppnå dyp, avslappet pust og hvorfor dyp pust er bra for deg. Pusten tas med gjennom rolige øvelser for å gi avspenning og økt bevegelighet i nakke, rygg, hofte og bekken. Øvelsene blir tilrettelagt for den enkelte slik at alle kan gjøre øvelsene. Du lærer dyp avspenning og får innføring i meditasjon for å finne indre ro og hvile.

Kurset er balsam for kropp og sinn, og bidrar til økt tilstedeværelse og mer overskudd i hverdagen.

Kurset passer både for nybegynnere og de som har gått tidligere på medisinsk yoga.

Hjertelig velkommen er du!

 

 

ONSDAGER kl. kl. 2000 – 2130

6.september 25.oktober (7 ganger) kr 1850,-

Det er ikke kurs i høsteferien/uke 40 (4.okt)

 

Påmelding til kurs klikk her

Bindende påmelding.

Hjertelig velkommen!

 

Instruktør: Trude Odrun Skarestad

trude-1024x893_crop

Trude er utdannet psykiatrisk sykepleier (1998) og med helsepedagogikk utdanning (2006). Hun har jobbet i Nordlandssykehuset Bodø på psykiatrisk sykehus siden 1993 og jobber fortsatt der.

Trude ble utdannet Instruktør i Medisinsk Yoga 2014, og har fordypningskurs i Medisinsk Yoga. Hun har fordypning i stress og utbrenthet, og ble diplomert i «stress og utbrenthet-coach» desember 2016. Trude har praktisert yoga i flere år, og praktisert Medisinsk yoga siden hun startet Instruktørutdanningen. Hun har erfart at dette gjør godt for kroppen i en hverdag som kan være full av krav og stress.

Medisinsk yoga gir en god ro i kroppen, gir bedre søvn, mer overskudd i hverdagen og flere andre positive opplevelser for kroppen både fysisk og psykisk. Derfor ønsker hun å dele dette flotte verktøyet med andre.

 

Medisinsk Yoga Nord, Postboks 436 - 8001 Bodø --- Besøksadresse: Storgata 32, 8006 Bodø --- Mail: kontakt@medisinskyoganord.no --- Tlf: 900 88 722