Mindful Yoga Flyt (vinyasa)

Mindful Yoga Flyt (vinyasa)

Mindful Yoga Flyt (vinyasa)

Oppstart 30. oktober

Dette er en myk, men aktiv klasse, for deg som ønsker å jobbe med kropp og sinn i rolig til middels rolig yogaflyt.

Med en kreativ og vennlig tilnærming utforsker vi ulike måter å bevege oss fra en stilling til den neste, med fokus på å la pusten lede bevegelsen. Myke overganger mellom stillingene gir oss mulighet til å oppleve en tilstand av tilstedeværelse og flyt, eller meditasjon i bevegelse. Vi jobber med å fremme styrke, fleksibilitet og tilstedeværelse, og med å stilne vår indre kritiske stemme.

Hver klasse består av oppvarming, en aktiv/dynamisk del og en rolig, restorativ del. Den dynamiske delen skaper herlig varme og energi, og fremmer stabilitet og styrke. Den restorative delen bidrar til å roe ned kropp og sinn. Vi kommer til å bruke hele kroppen gjennom sittende, stående og liggende øvelser, med fokus på solhilsenvariasjoner, hofteåpnere, bakover- og foroverbøyninger. I tillegg til de fysiske flytsekvensene vil hver klasse bestå av kort meditasjon, pusteøvelser (pranayama) og velgjørende avspenning.

 

Mindful Yoga Flyt (vinyasa) – nytt kurs starter 30.oktober!

Mandager kl. 1815 – 1945

30.oktober- 11.desember (7 ganger) kr 1850,-

PÅMELDING HER

Hjertelig velkommen!

 

 

Kursleder: Camilla Helgesen
Camilla

Camilla tok Mindful Yoga lærerutdanning RYT 200 i 2015, ved hovedlærer Kristin Skotnes Vikjord. Hun har praktisert yoga i flere år, og har videreutdanning i Mindful Yoga for psykisk helse, og fordypningskurs i Deva Yoga for psoas og diafragma. Hun har også barneyogakurs gjennom Kidding Around Yoga og MediYoga Kidz.

For Camilla er yoga et kraftfullt og konkret verktøy for å finne indre ro og aksept, skape fokus, romslighet, og både frigi og bygge opp energi. Yoga gir også rom for fordypning, bevisstgjøring og utforskning av seg selv og omgivelsene. Camilla er utdannet siviløkonom, og jobber til daglig med mennesker og integrering. Hun syns det er givende å få lov til å dele yoga med andre i rollen som veileder, og gleder seg til å ønske deg velkommen på kurs.

Medisinsk Yoga Nord, Postboks 436 - 8001 Bodø --- Besøksadresse: Storgata 32, 8006 Bodø --- Mail: kontakt@medisinskyoganord.no --- Tlf: 900 88 722