Mor og barn-yoga

Mor og barn-yoga

MOR OG BARN-YOGA

 

Et kurs for deg som nylig har blitt mamma og som ønsker å komme i form og få mer overskudd etter svangerskap og fødsel. Du kan ha med deg babyen din på yoga.

Gjennom yogaøvelser jobber vi med fleksibilitet og styrke, samtidig som vi fokuserer på kontakten med babyen. Vi jobber mykt, men effektivt, med øvelser for å styrke kjernemuskulatur og frigjøre spenninger. Vi gjør øvelser for rygg, nakke, armer og områder som gjerne belastes ekstra gjennom mange løft, bæring, amming etc.

En viktig del av kurset er puste- og avspenningsøvelser. Dette er kraftfulle verktøy for å finne ro og tilstedeværelse i hverdagen slik at du kan hente deg inn og få fornyet styrke. Yoga stimulerer blodsirkulasjon, fordøyelse og hormonbalanse, og bidrar til fysisk og mentalt overskudd.

Babyen kan være i alderen mellom 1-2 måneder og krabbestadiet. Timen passer for alle, du trenger ikke være myk eller sprek for å delta! Øvelsene tilrettelegges etter ditt behov.

Timen varer i 60 minutter.

Onsdager kl 11.00 – 12.00

Ny dato: 5.april – 31.mai (7 ganger) kr 1150,-

(Det er ikke kurs 12/4 og 17/5)

 

Påmelding til kurs her

Bindende påmelding.

 

Velkommen på kurs hos oss!

 

 

Lærer: Laila Marie Pedersen239

Laila­ Marie ble hekta på yoga i 2001, etter et helgekurs i Klassisk Yoga. Ikke lenge etter møtte hun Silje Fredheim som ble hennes motivator og lærer i Integral Yoga, Mindfulness og Vinyasa.
Hun er utdannet gjennom Frog Lotus Yoga International, hvor Vidya Jacqueline Heisel  og Jennifer Yarro er hennes lærere. Hun er også sertifisert Groovy Kids Yoga lærer.
Hun har 300­ timers videreutdanning i Yoga Somatics gjennom Still Flowing Yoga, hvor Gemma Mallol er hennes lærer.
Laila Marie har også deltatt på kurs i Klassisk Yoga, Integral Yoga, Anusara, Ashtanga, Iyengar, Mindful Yoga og Mindfulness.
I tillegg har hun en videreutdanning i Deva Yoga og meditasjon for muskel ­og skjelettplager, og kronisk smerte, med Katrine Berge og David Breitbach. Hun har også en påbygning i Deva Yoga for Psoas og Diaphragma.
Laila­ Marie begynte å undervise Yoga i 2009, og startet i 2012 enkeltpersonsforetaket Uma Yoga. Hun har en bakgrunn som institusjonskokk, og har studert anatomi og fysiologi ved Atlantis Medisinske Høgskole.

 

Medisinsk Yoga Nord, Postboks 436 - 8001 Bodø --- Besøksadresse: Storgata 32, 8006 Bodø --- Mail: kontakt@medisinskyoganord.no --- Tlf: 900 88 722