Camilla Helgesen

Camilla Helgesen

Camilla Helgesen

Camilla tok Mindful Yoga lærerutdanning RYT 200 i 2015, ved hovedlærer Kristin Skotnes Vikjord. Hun har praktisert yoga i flere år, og har videreutdanning i Mindful Yoga ved psykisk helse, og fordypningskurs i Deva Yoga for psoas og diafragma. Hun har også barneyogakurs ved hhv Kidding Around Yoga og MediYoga Kidz.

For Camilla er yoga et kraftfullt og konkret verktøy for å finne indre ro, skape fokus og både frigi og bygge opp energi. Yoga gir også rom for fordypning, bevisstgjøring og utforskning av seg selv og omgivelsene.

Camilla er utdannet siviløkonom, jobber til daglig på kontor, og er ellers aktivt med i organiseringen av byens årlige yogafestival. Hun syns det er givende å få lov til å dele yoga med andre i rollen som veileder, og gleder seg til å ønske deg velkommen på kurs.

Camilla(I perioden 1/7-2016 til 1/7-2017 var Camilla ansatt som daglig leder hos Medisinsk Yoga Nord. Siri Lyngmo overtok denne rollen fra 1/7-17.)

 

 

 

Medisinsk Yoga Nord, Postboks 436 - 8001 Bodø --- Besøksadresse: Storgata 32, 8006 Bodø --- Mail: kontakt@medisinskyoganord.no --- Tlf: 900 88 722