Rutiner for påmelding og vilkår for avbestilling

PÅMELDING

Vi har gått over til Tikkio, som er et raskt og pålitelig norsk billettsystem. Her finner du oversikt over alle våre kurs (og gavekort), og når du velger det kurset du ønsker å delta på ledes du direkte til en sikker betalingsside, og vil så få kursbilletten tilsendt automatisk på e-post.

Vi ønsker med dette å gjøre hele prosessen med påmelding, bekreftelse og betaling enklere og raskere både for dere og for oss, og vi håper og tror at dere vil bli fornøyd!

MELD DEG PÅ KURS HER

 

 

AVBESTILLING

Påmelding er bindende. Avbestilling av kurs belastes med et avbestillingsgebyr på ca kr 100,-. Ved avbestilling senere enn 7 dager før kursstart refunderes kun 50% av kursavgiften. Ved særskilte tilfeller kan kursavgiften overføres til et annet av våre kurs.

 

Kjøp av yogakurs hos Medisinsk Yoga Nord as faller utenfor bestemmelser om angrerett, jfr. Angrerettloven §22 Unntak fra angreretten, pkt m) «(…) tjenester knyttet til fritidsaktiviteter når det i avtalen er fastsatt en bestemt dato eller et bestemt tidsrom for utførelsen av slike tjenester.» Det vil si at det ikke er angrerett ved kjøp av yogakurs hos oss. Se avbestillingsvilkår i avsnittet ovenfor.

Medisinsk Yoga Nord as forbeholder seg retten til å avlyse kurs dersom det blir for få påmeldte.

 

 

RABATTORDNING:

Vår tidligere ordning med fortsettelses- og entusiastrabatt utgår per 1/7-2017. I stedet vil vi med jevne mellomrom tilby alle våre kunder gode tilbud og kampanjepriser.

Medisinsk Yoga Nord, Postboks 436 - 8001 Bodø --- Besøksadresse: Storgata 32, 8006 Bodø --- Mail: kontakt@medisinskyoganord.no --- Tlf: 900 88 722