Tid for vårrengjøring av kropp, sinn og sjel

Posted by on Apr 23, 2017 in Uncategorized | 0 comments

Tid for vårrengjøring av kropp, sinn og sjel

Workshop: Oppdag ditt energisystem!

v/ Anne Berit Skarestad, Vestfold Yoga

 

Tid: Søndag 21.mai kl 11.00-16.00

Pris: kr 1250,- inkl CD og hefte med chakraprogrammet

Påmelding: kontakt@medisinskyoganord.no eller kjøp kursbillett her

Begrensede plasser, bindende påmelding.
.

Vi er heldige og får besøk av Anne Berit Skarestad fra Vestfold Yoga. Anne Berit er medisinsk yogaterapeut og yogalærer med lang erfaring, og denne dagen vil hun ta oss med på en reise i kroppens energisystem. Her er det bare å glede seg!

 

Medisinsk Yoga (MediYoga) er basert på Kundalini yoga. Chakrasystemet er basis for denne yogastilen. Chakraer er spesielle steder i kroppen der det er ekstra mye energi. Hvert chakra er koblet til en endokrin kjertel, altså en kjertel som produserer hormoner. Ubalanse i chakraene kan føre til dårlig helse og sykdom. Når chakraene er i balanse, så er kroppen, tankene og følelsene våre i balanse.

 

I denne workshopen vil du lære om yogaens energisystem og hvordan du kan bruke yoga til å balansere dine chakraer. Du vil lære praktiske yogaøvelser og meditasjoner, og Anne Berit vil også belyse teorien som ligger til grunn. Øvelsene tar utgangspunkt i et yogaprogram med stor variasjon i øvelsene, både stående, sittende og liggende, og inkluderer en helt herlig meditasjon for å tone gjennom hele chakrasystemet. Dette er et sett yogaøvelser som gir en virkelig god følelse i hele kroppen. Det blir rom for å stille spørsmål og utveksle erfaringer, og ta gjerne med penn og dagbok for å notere ned egne refleksjoner underveis.

 

Kundalini-yoga 2

 

Program søndag 21.mai 2017
11.00-13.00: Introduksjon. MediYoga-program for alle chakraer
13.00-13.45: Lunsjpause (ta med matpakke)
13.45-14.45: Teori om chakraer (hvor i kroppen, farger, sykdommer m.m.)
14.45-15.00: Te-pause, frukt og sunn snacks (inkludert)
15.00-16.00: Spørsmål/svar, meditasjon og avspenning

 

Kurspris kr 1250. Hefte med Chakraprogrammet og tilhørende CD er inkludert i kursprisen. Programmet passer ALLE – også nybegynnere, så ta gjerne med en venn til denne vårrengjøringen av kropp, sinn og sjel!

Hjertelig velkommen skal du være!

 

 

Anne Berit Skarestad

Anne Berit Skarestad Smiling cobra_4_edited-1

Anne Berit driver Vestfold Yoga www.vestfoldyoga.no. Hun har holdt yogakurs i mer enn 10 år, og er også lærer for MediYoga Kidz utdanningen i Vestfold.

Anne Berit er utdannet, og har arbeidet som grunnskolelærer i Nordland og Vestfold. Hun er sertifisert Medisinsk yogaterapeut og -lærer hos Elisabeth Engqvist, Ashtanga yogalærer hos Alexander Medin, Yinyoga hos Ina Løvdahl, og Klassisk Sivananda yogalærer fra India. Ellers tilhørte hun det første kullet fra Soulspring (engleskolen) til prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng.

Selv om Anne Berit bor og har vokst opp i Sør-Norge, så har hun dype røtter i Bodø og Nordland. Hun er født her, har studert, arbeidet og født sitt første barn her. En stor del av familien bor i Bodø, og hun gleder seg når hun får anledning til å komme på besøk. Anne Berit er lidenskapelig opptatt av yoga og ser frem til å dele yogagleden med oss hos Medisinsk Yoga Nord, i byen som har gitt henne mange minner.

 

Påmelding: kontakt@medisinskyoganord.no eller KJØP KURSBILLETT HER
Begrensede plasser. Bindende påmelding.

 

468 ad

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Medisinsk Yoga Nord, Postboks 436 - 8001 Bodø --- Besøksadresse: Storgata 32, 8006 Bodø --- Mail: kontakt@medisinskyoganord.no --- Tlf: 900 88 722