Velkommen til yogahøsten 2017

Posted by on Jul 9, 2017 in Uncategorized | 0 comments

Velkommen til yogahøsten 2017

Høstens timeplan er klar, og her er mange velgjørende godbiter å velge mellom. Ta en titt på vårt gode utvalg av yogakurs med dyktige instruktører, og tips gjerne også en venn, kollega eller et familiemedlem som kan ha nytte og glede av mer overskudd og energi i hverdagen når dagene etterhvert blir kortere, og temperaturen sakte men sikkert igjen begynner å krype nedover graderstokken. Men enn så lenge er det deilig nordnorsk sommer, med lyse netter, fuglekvitter og barbeint lykke. Ahh.

 

>>> Vi feirer sommeren med en egen SOMMERKAMPANJE, og tilbyr 10% rabatt på alle våre yogakurs t.o.m. 31.juli! <<<

 

SE HØSTENS KURS HER.

 

Tips: Unn deg selv noen deilige yogastunder i naturen i sommer. Du trenger ikke yogamatte eller noe spesielt utstyr for å glede deg over yogaens gode effekt på kropp og sinn. Finn deg et fint sted i naturen, gjerne barbeint, og praktiser tilstedeværelse og enkle pusteøvelser:

 

Pust med magen

Sitt eller stå med lang, rett rygg og begge fotsålene i bakken. La nakke og skuldre bli myke, hvil hendene. Åpne lett i kjeven, ha et vennlig ansiktsuttrykk. Tillat deg å slippe magen. Pust inn og ut gjennom nesen i 3-5 lange, dype pust.

 

Les flere tips for avslapning fra vår yogainstruktør og avtroppede daglige leder Camilla (publisert i Bodø Nu 18/6).

Portrait of calm woman sitting in pose of lotus in natural environment

Foto: Freepik

 

 

Obs: fra 1/7-17 går vi bort fra ordningen med fortsettelses- og entusiastrabatt, så pass på og benytt deg av vår sommerkampanje for en ekstra god pris på høstens kurs.

 

 

Vi ønsker alle våre kunder riktig god sommer, og gleder oss til å ønske deg velkommen til en ny yogasesong hos oss i Storgata 32!

dawid-zawila-279998

468 ad

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Medisinsk Yoga Nord, Postboks 436 - 8001 Bodø --- Besøksadresse: Storgata 32, 8006 Bodø --- Mail: kontakt@medisinskyoganord.no --- Tlf: 900 88 722